Jari & Papan Kekunci

gua, mencerita tentang rasa.

Episod 1

with 2 comments

Assalamualaikum.

Siapa aku? – Seorang pelajar, dan terus belajar kerana aku nak jadik student sampai bila-bila haha. Orang kata, “belajar dari kesilapan” So, secara sedar tak sedar semua kita adalah pelajar sebab semua kita ada buat salah. Kesilapan lalu adalah “didikan” untuk kita semua maju dimasa depan. heheh.(ceh..cam pakar motivasi plak aku..)

Jari n Keyboard tu just trademark untuk blog ini saja. Coz it is so hard to find a “good” title for thiz blog.

Penulisan dalam blog ini adalah bertujuan untuk berkongsi SEGALA ilmu, informasi, dan semua perkara yang boleh dibincangkan secara santai bersama bloggers lain. Sebarang komen amat dialu2 kan.. “in the spirit of learning and sharing ” yeah!

Untuk episode 1 ni aku rasa tu jer la kot dapat aku tulis. see ya’ in july!!

Advertisements

Written by firaqness

June 20, 2008 at 11:58 am

Posted in Uncategorized

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Salam…

    Welcome to blog world. If we always think a good thing, we actually train our salve to do good things. It also will influence our behavior to do good things.

    fmtt

    June 20, 2008 at 2:49 pm

  2. ye tima kasih en fmtt

    firaqness

    July 5, 2008 at 10:56 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: