Jari & Papan Kekunci

gua, mencerita tentang rasa.

Archive for June 2008

Episod 1

with 2 comments

Assalamualaikum.

Siapa aku? – Seorang pelajar, dan terus belajar kerana aku nak jadik student sampai bila-bila haha. Orang kata, “belajar dari kesilapan” So, secara sedar tak sedar semua kita adalah pelajar sebab semua kita ada buat salah. Kesilapan lalu adalah “didikan” untuk kita semua maju dimasa depan. heheh.(ceh..cam pakar motivasi plak aku..)

Jari n Keyboard tu just trademark untuk blog ini saja. Coz it is so hard to find a “good” title for thiz blog.

Penulisan dalam blog ini adalah bertujuan untuk berkongsi SEGALA ilmu, informasi, dan semua perkara yang boleh dibincangkan secara santai bersama bloggers lain. Sebarang komen amat dialu2 kan.. “in the spirit of learning and sharing ” yeah!

Untuk episode 1 ni aku rasa tu jer la kot dapat aku tulis. see ya’ in july!!

Advertisements

Written by firaqness

June 20, 2008 at 11:58 am

Posted in Uncategorized